Wednesday 29 December 2010

1 nädalased

Täna siis pidupäev, Beamysed 1 nädala vanused.
Selle pidupäeva  puhul sai neile tehtud maniküüri ehk siis esimene küünelõikus :-).
Ja täna öösel kuulsin juba pesakastist häälitsusi mis meenutasid haukumist. Nüüd siis juba näevad titad koeraund -Jeremy põõnas selili käpad käisid igas suunas ja ise nn haukus....nii tahaks teada kus ta unes jooksis ja mille peale haukus. Igaljuhul oli seda nii armas vaadata.
Selle nädalaga on neil jalg juba tugevam ja roomamine emme piimapaari toimub juba torpeedo kiirusel. Nii kui emme pesakati kõrval istub, siis kohe pesakast hakkab elama ja proovitakse ninaga leida kohta kus see mõnus emme lõhn tuleb. Emme Billie aga vaatab uhke näoga üle pesakasti ukse ja laseb neil ennast otsida mõnda aega ja siis alles hüppab pesakasti ja laseb ennast üles leida. Seda pilku millega ta oma titabeebisid vaatab on nii raske kirjeldada aga ma üritan: silmad lähevad natuke vidukile, suunurgad nagu natsa ülespoole , kõrvad lidus. Pilgus on meeletu armastus,hoolivus,soojus,uhkus,õnn......
Kuigi jahh sama pilguga vaatab beebisid ka Bubba :). Kui beebid maniküüris olid, siis ma istusin ise pesakasis -Billie koos tittedega ühel pool ja enne kui aru sain oli Bubba ennast litsunud teiselepoole  20 cm laiusele ribale. Ja igakord kui Billie pilgu temalt ära pööras kiikas ta õnnelikult beebide poole ja proovis kiiresti kellegist keelega üle tõmmata. Nii kui Billie tema poole vaatas , siis pnai pea alla ja mängis nagu ta oleks nähtamatu koer. Ta ei jõua mitte ära oodata millal tittedel jalad all ja saab aedikusse nendele närimiseks minna :-)   

1 comment: