Tuesday 7 December 2010

Billie ja Jacki kohtumine

23 oktoober oli siis see suurpäev kui sõitsime Billiega (Gefions Kirrabilli By Highrail) Rootsi , et kohtuda tema nn "boyfriend"  Jackiga (Thornapple Mercury All Jacked Up). Hommik oli ilus ja päikseline, tegime väikse jalutuskäigu lumises metsas ja siis alustasime sõitu Jacki juurde.

Billie tuli reipalt autost välja  ja kui  aias Jacki silmas, siis oli plika kohe edvistamist täis. Hakkas kohe kilkama ja hüplema rihma otsas. Lasime siis noorpaaril üksteisega tutvuda  ja nii ta läks  ;-)
Ja ma ei sa mitte mainimata jätta , et ma olin nii üllatunud kui Jacki nägin. No nii ilus ja võimas poiss teine päriselus. Ma kohe ei suutnud oma pilku selle poisi pealt ära keerata. Lihtsalt imetlesin ja imetlesin ja oli mida imetleda. Võrdlesime neid Billiega ja oleme täitsa kindlad , et see pesakond saab olema väga edukas tulevikus ;)
23 november ei suutnud mina enam uudishimule vastu panna ja läksin Billiega ultrasse, et teada saada kas meie reis oli edukas. Ja loomulikult nägi arstitädi väikeseid aussi beebisid.

Edasi on aga kõik läinud nii nagu peab, kõht kasvab Billiel, söögiisu samuti  ja poistega enam kodus mängida ei taha nii palju kui vanasti. Bubba ja Ryder on küll natsa pettunud, et miks Billie nii tujukas aga kuuletuvad kohe kui Billie neile midagi ütleb. 
Lisan veel mõned pildid , kus meil siis on oodata jäänud 2 nädalat.




Kõrval oleval slideshowl näha siis need super mamma ja papa nii kutsikatena kui nüüd juba ka suurtena.

3 comments:

  1. Billie, ma ootan juba väga, vist samapalju kui sina! Pane jah poisid joont mööda kõndima :-)).

    ReplyDelete
  2. Jälle palju väikeseid kõige nummimaid aussibeebisid tulemas - nad on nii armsad karvakerad.

    ReplyDelete
  3. Minul on olnud õnn käia Marge poolt juhendatavas kutsikakoolis ja kui ma neid koeri nägin, siis armusin...nüüd jälgin hoolega Teie tegemisi ja ootan uute kutside sündi. väga tahaks aussit endale võtta, aga kahjuks hetkel ei saa mitte kuidagi - tulevikuplaan!!!

    ReplyDelete