Thursday 6 January 2011

2 nädalased

Ja ongi 2 nädalat täis!!! Silmad veel lahti ei ole, Joyce ja Jellycoe natuke piiluvad juba.Selle nädala sisse siis on mahtunud: istukile ajamine ja siis ka kõrvataguse sügamine, kõndimine neljal jalal ja ka kõik pesakasti nurgad on neil nüüd läbi käidud. Hästi vahva on neid vaadata seal niimodi ringi tujamas. Kui juhtub et mõni õdedest vendadest jääb marsruudile ette siis seda lõhna tundes ja teise otsa komistades hakkab saba käima (loomulikult neil kes saavad endale seda saba  luksust lubada :)
Siis tänast päeva pühitsesime esimese "lihapalli" söömisega. Nimelt said kõik maitseks suhu täna väikse nn kuulikese veise hakkliha-ja oi kuidas see maitses. Istusin pesakastis ja hakkliha karp oli kõrval ja kui siis kordamööda neile kuulikesi suhu panin, siis järsku avastasin , et ülejäänud seltskond on ninapidi juba hakkliha karbis :) . Ninad töötavad ikka jube hästi, järgmisel nädalal siis peaksid nad ka kuuljateks saama ...ja mis seal salata -minu elu läheb nüüd põnevaks ja kiireks :):)
Billie piimabaar on pidevalt avatud ja põnnidel kõhud täis kenasti, sellised mõnusad rasvavoldikesedki neile turjale tekkinud. Siin siis ka mõned pildid 2 nädalastest Beamystest:
Joyce

Jocelyn -vaadake seda sabanuppu :)

Jellycoe

Janelle

Jeremy

Jowett

Jowett & Jeremy

Jellycoe & Janelle

Jocelyn & Joyce

Jellycoe

No comments:

Post a Comment