Sunday 20 February 2011

Ja juba nad alustavad iseseisvat elu-Teddy, Jade, Dixi

Esimesed kolm on siis kolinud juba oma uude koju. Kõige väiksem , kõige esimesena ehk siis Peak River Beamy Jocelyn "Dixi" kolis oma uue pere ja sõprade juurde reede õhtul ja hommikul sain teate  , et " köögi kapi alused on hoole ja armastusega puhtaks tehtud" . Tubli tüdruk Dixi!
Laupäeval võtsid kolimise ette  Peak River Beamy Janelle "Jade" ja Peak River Beamy Jowett "Teddy". Oma uutesse kodudesse jõudsid nad alles hilja õhtal, sest nende reis vähe pikem ja väike laevaga sõit ka veel sinna sisse mahtus. Aga ka nemad on nüüdseks juba kenasti tutvunud oma uue kodu ja sõoradega. Ja mul ülihea meel , et mõlemal on kaaslaseks 2 kena aussi poissi  oma uues kodus  ja Jadel ka veel üks väike schipperke tüdruk.
Jääme siis ootama uudiseid ja pilte nende uuest elust.
Dixi mänguhoos

Joyce ja Jade

Meie merled poseerivad

1 comment:

  1. Kui ma muudkui vaidlesin,et ei saa mitut aussit võtta ja et see on jabur. Siis nüüdseks pean tunnistama,et nad on nagu hea kvaliteetne vein mida aina tahaks juurde ja pean oma sõnu sööma. Kusjuures kui ei peaks niipalju reisima koeraga ja teaks ,et elu jääb kuhugi kindlasse kohta pidama,võtaks kohe veel ühe aussi jõnglase. Ning mul on väga hea meel ,et Teddy ja Jade said sellise pere, kes juba teavad midagi sellest veinist. Dixile ja tema omanikele aga rõõmsat kohanemist ja avastamist veini imelises maailmas.

    ReplyDelete