Monday 7 March 2011

Nu mida värki ;-)

Ei teagi millest alustada..... see meie Jeremy!!!!!!!!!!
Kuna ta uhkes üksinduses  meil nüüd kutsikate toas saab olla, siis tegeleb ta mõtlemisega...
Plaan 1-pean saama aedikust välja. Mõeldud -tehtud! ma ie tea siiani kuidas või kustkohast ta sealt välja /üle tuleb, aga pidevalt hängib ta suurtega koos mööda elamist ringi. Eile lõunal kui koju jõudsin, oli ehmatus ikka päris suur kui läbi ukse nägin , et suurtel seal jalgevahel midagi väikset ja musta traageldab. jõudsin juba mõelda näritud juhtmetele ja muule kaosele elamises. Aga ohh üllatust -ei olnud ühetegi pahandust , isegi pissiloiku polnud kusagil.Õnneks ta vist puges kohe Bubbale kaissu magama , kui oma toast põgenes.
Plaan 2- käin seal kus ma ei tohi ehk teisel korrusel. See on ta uus hobi!!! Lipsab igast võimalikust praost trepi peale, vudib 100 -ga üles Kätsi tuppa, varastab ta voodist pehmed mänguasjad ja kimab minu voodisse nendega mürama.
Plaan 3- kuna minu voodis müramisest üksi sai kõrini, siis kimab teisele korrusele, võtab Kätsi toast "midagi" jookseb sellega alla, annab suurtele kes kavalalt trepi jalamil juba ootevalmis, et mis põnevat ta nüüd toob. ja kimab uuele katsele.
Suured ju teavad, et üles ei tohi minna. Aga kui neile asjad kätte tuuakse , siis keegi neist ära ka ei ütle.
Suurtel muidugi jube hea meel, et üks ullike neile asju toob ja see nn ullike ise nii õnnelik , et leidis võinmaluse suurtele veelrohkem meeldimiseks.
Aga kui teda läbi lilleliste prillide vaadata , siis on poiss super tubli. On juba kaks korda käinud suurtega koos pikemal metsajalutuskäigul ja ilusti vastu pidanud kogu matka.

Teistel, kes  juba oma uutes kodudes läheb suurepäraselt.
Peak River Beamy Jellycoe kolis ka oma uude koju ära ja nagu ikka, tedagi ootas seal juba ees üks vahva aussie ja kuldne retriiver. Nimkes sai /jäi talle ´Jelly :-) . Ja juba esimesel päeval tõestas ta oma uutele omanikele , et ta tõesti on selline eco koer, kes säästab loodust omal viisil....nimelt ei kuluta ta endiselt maapinda vaid proovib võimalikult palju õhus viibida-säästkem maapinda !! Te ju ikka mõistate miks ma teda Funny-Jellyks kutsusin ;-)


Peak River Beamy Jocelyn -Dixil on ka kodus oma suur mõmmi, selline ilus ja karvane  :-)

Peak River Beamy Janelle-Jade on ennast ka mõnusalt sisseseadnud ja harjutab juba missi ametit :-). Kenasti pestud ja  kammitud.

Peak River Beamy Jowett-Teddy on ka ennast üsna mugavalt (loe ülbelt) sisse seadnud ja proovib oma suuri sõpru kamandada ja ohjes hoida ;-)
Peak River Beamy Joyce-Käbi tegemistest aga kuulete peatselt, sest tema tuleb paariks nädalaks sünnikoju tagasi ja võimaldab oma uutel omanikel natuke päikesekäes hinge tõmmata :-)

1 comment:

  1. Hhahaahahaha-hihihihihiii!!!! Lahedad kujud ja see Jeremy.... oh jah.

    ReplyDelete